Koffiebekers

Val op met bedrukte koffiebekers van 123drukken.nl. U kunt de koffiebekers voorzien van uw eigen logo of ontwerp. Wij hebben voor u de 2 meest voorkomende formaten geselecteerd en kunnen deze daardoor scherp aanbieden, in zowel kleine als grote oplages, met korte levertijden. U bestelt niet alleen een uniek en opvallend product, maar u denkt daarbij ook nog eens aan het milieu.  

Gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken bedrukte koffiebekers:

  • 2 formaten: 180 ml of 200 ml
  • FSC karton met een biologisch enkelzijdige coating
  • Voorzien van full colour print rondom
  • Industrieel biologisch afbreekbaar en composteerbaar
  • Vanaf 200 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5-7 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Promotie , Horeca , Nieuwe producten

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de koffiebeker. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

koffiebeker 180 cc koffiebeker 200 cc
Formaat 180 ml
Formaat 200 ml

Productspecificaties koffiebekers

De kartonnen koffiebekers worden digitaal geprint en vervaardigd van FSC karton met een biologische enkelzijdige coating. De koffiebekers worden verkocht in 2 formaten. Inhoud 180 ml en 200 ml. U kunt de koffiebekers bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, vanaf 200 tot 20.000 stuks. De levertijd is standaard 5-7 werkdagen. Heeft u de bekers sneller nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Milieu

De speciale coating genereerd een CO2 reductie van 70-80% t.o.v. traditionele coatings en zijn bovendien biologisch afbreekbaar en composteerbaar.  

In de praktijk worden maar weinig bekers op een biologische wijze verwerkt, maar dan nog heeft het een groot CO2 voordeel en zullen de bekers uiteindelijk wel afgebroken worden door het milieu. Bij conventionele geproduceerde bekers niet. Een ander voordeel is dat ze volledig vervaardigd zijn uit hernieuwbare grondstoffen. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen.

Heeft u vragen over de bedrukte koffiebeker? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een speciale aanvraag m.b.t. de koffiebekers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.